У његовој званичној биографији наводи се да је рођен 4. јануара 1960. године у Банатском Великом Селу. Основну школу и гимназију завршио је у Зрењанину, а на Факултету драмских уметности био је у чувеној класи са Соњом Савић, Жарком Лаушевићем, Зораном Цвијановићем...

Фото: Н. Фифић

 

 

Ипак, није тајна да је скоро тридесет година у складном браку, као и да има ћерку и сина.

Неко је својевремено духовито приметио да се Бранимир Брстина придржава начела из наслова првог филма који је снимио, "Живети као сав нормалан свет". И заиста је тако. Није познато како изгледа његова супруга, а заједно смо их видели само једном, на папарацо-фотографијама насталим на плажи у Будви.

Прослављени глумац у јавности се само једном појавио са ћерком, која је израсла у лепу девојку, али и њено име и професија до данас су тајна.

Широј јавности најпознатији је најмлађи члан породице Брстина Ђуро, који је решио да крене очевим стопама - и по избору факултета, али и по томе што вешто избегава "седму силу".

Фото: АТА имагес

 

 

Младог глумца, који се раније бавио кошарком, гледаоци су упознали у серији "Жигосани у рекету", где је играо једног од кошаркаша "Радничког".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".