У исповести, сплитска певачица Данијела Мартиновић први пут отворено је говорила о свом љубавном животу и открива како се носи са свим што се последњих месеци догађало у њеном животу.

- Људи најчешће очекују драматичну причу јер је неписано правило да се везе завршавају драматично. Али када је уз тебе особа коју поштујеш и цениш, онда је разлаз још несхватљивији. Но, истина је да се свако развија сопственим темпом. Догоди се да неке ствари, које су нам биле битне, с временом постану готово небитне, што и нас саме збуњује, а почну да нам заокупљују и радују неке друге, за које нисмо ни слутили да би могле да постану епицентар нашег живота. Када се то догоди у вези, најпоштеније и најискреније је да свако настави да се развија у свом ритму и у свом смеру. Ако се одлука донесе у правом тренутку, обострано поштовање и захвалност остају. Мислим да је најгоре и најопасније остати у вези због страха или обавезе. Тада се везе завршавају с горким укусом у устима. Неопходно је слушати свој унутрашњи глас јер тада нема лошег сценарија ни за кога. У дубинама је мир који је увек присутан без обзира шта се на површини догађа, а та дубина заједничка је свима и она пуно боље од нас самих зна шта је најбоље за све. Када с овом временском дистанцом погледам преко рамена у своју прошлост, јасно видим да су ми све најтеже ситуације отвориле невероватно лепе смерове, о којим ни у лудилу ни у сну нисам маштала – испричала је Данијела. 

Фото: АТА имагес

 

Сестра Данијеле Мартиновић, такође је певачица, али се у једном периоду, када се суочила са опаком болешћу, повукла из јавности и потражила подршку најближих. Она је старија од Данијеле, а слови за талентовану и љупку жену, која зрачи својим осмехом.

Међутим, тај осмех, својевремено скинула је са лица болест која је Изабелу Мартиновић задесила. Наиме, она се борила са раком лимфних жлезда, а о својој дијагнози није желела јавно да говори. У најтежим данима, Данијела јој је била ослонац и подршка, она је проговорила о свом искуству и борби када је све било готово.

- Увек и сваки пут била сам етикетирана по болести и због тога нисам о томе желела говорити. Срећна сам што сам успела све оставити иза себе и почела се бавити музиком која ми је пуно помогла и кроз коју сам пронашла нову себе. Искуство ме је променило и на неки начин сам прерано одрасла, али музика је била окидач и покретач да то остане иза мене - рекла је Изабела својевремено.


Такође, Данијела и Изабела ликом подсећају једна на другу, а неизоставно се консултују при великим животним одлукама, али и приликом свакодневних ситница. Својевремено, Изабела је желела да сними дует са сестром, који је желела да напише Петар Грашо, али живот је имао другачије планове.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".