Он је у свом стилу прокоментарисао наводе да је Катарину мучио и третирао као свог роба:

- Добро људи, ово је шаљива емисија. Имам ја неке справе код куће, кад ме неко изнервира, само мало привежем, док се не смири ситуација... То је лагана варијанта. То је патка. Новинарска патка - рекао је Шашић, па проговорио о свом тренутном емотивном статусу:

- Задовољан сам, то је најбољи одоговор. Ја сам тренирао за ово вече.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Лазићева је тврдила да је певач од ње хтео да направи жену која ће да буде само домаћица и ништа више, и да ју је омаловажавао, говорећи да је сваки њен посао безвредан и да поред њега нема потребе да зарађује и прави каријеру.

- Жељко и ја смо се давно растали и с моје стране више не постоје никакве емоције. Била сам млада кад сам с њим ушла у цео однос. Све је било идеално док разлика у годинама није почела да прави проблем. После су почели проблеми са Софијом, са Соњом, а ја сам га саветовала да се нормално понаша. Соња га је тужила јер није плаћао алиментацију за дете, а после је наш однос полако кренуо да се руши. Он је постајао све хладнији и себичнији према мени да би на крају сваку прилику користио да ме вређа. Од ватрене љубави коју смо имали дошли смо до хладног односа. Он је у народу представљен као паћеник, а да га је Соња оставила због Лукаса тотално је нетачно. Могу да разумем што га је Соња је оставила, имала је сигурно свако право јер је и њу, као и мене, третирао као роба. То ниједна жена неће да трпи, а мени је причао да је она та која је напорна, себична и тако даље. Трудила сам се да ништа не доспе у новине јер сам знала колико му је на крају било тешко што сам га оставила - говорила је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".