За 15 година, колико траје њихова каријера, популарни аспиринци направили су бројне хитове, а Милетић се сада осврнуо на њихове почетке, а први пут је открио и у каквим је односима са Северином Вучковић, с којом су га многи спајали.

- Северина и ја смо велики пријатељи и пословни сарадници, ништа више од тога. Често се шалимо на то што нас медији спајају, поготово што, због њеног новог албума, у последње време доста времена проводимо заједно. Па како људи да и не помисле да смо заједно - рекао је на почетку разговора. Иако никада није био у вези са Северином, Филип каже да је хрватска певачица ипак значајно утицала на његов емотивни живот.

 

- Северина је растерала све жене око мене. Шалу на страну, истина је да нисам имао много проблема с девојкама због ње - каже Милетић.

Иако је с колегом Рогановићем помогао многим певачима у каријери, Филип каже да с неколицином није остао у добрим односима.

- Милош и ја смо прославили многе певаче који су нам после окренули леђа, али то је све естрада и не бих волео да се бавим таквим људима - рекао је Филип, а потом је открио у каквом је односу са Секом Алексић.

 

 

- Њој смо урадили песму "Аспирин" која је направила велики успех, а та нумера је и нас прославила. Данашње генерације ни не знају ко смо ми - рекао је Филип, и открио да су му многи певачи остали дужни.

- Опростио сам свима дугове, јер богу хвала имам довољно за себе и нећу умрети од глади. То само говори о њима - рекао је Милетић, којем је пре неколико година бачена бомба на студио.

- Цела та ситуација је остала у магли, ми отприлике знамо шта се десило, али никада јавно нисмо хтели да причамо о томе. Било па прошло. Брзо заборављам ружне ствари, битно је само да је тај проблем решен - рекао је Милетић, и открио ко би могао да стоји иза тога.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нас може да мрзи само нека бесна, црна, љубоморна особа, а ви сад размишљајте о коме се ради - био је мистериозан Милетић.

Филип Милетић је споменуо и певачицу Теу Таировић, за коју каже да му је драго што је постигла велики успех на естради.

- Теа је супер! Много се борила, пронашла је свој фазон и оригинална је у томе што ради. Не улазим у естетику те врсте музике, али Теа је стварно велики борац - рекао је Филип.

Фото: АТА имагес

 

 

Милетић не крије да постоје поједини певачи с којима жели да ради, али да му је највише жао што није стигао да оствари свој сан и компонује за Оливера Драгојевића.

- Тражио сам од Северине да ме споји с Оливером Драгојевићем, али се наша сарадња нажалост није реализовала. Он је био прави уметник - рекао је он.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".