Данијела истиче да јој породица, у свим животним ситуацијама и препрекама, даје снагу и ветар у леђа, те јој је одувек на првом месту. 

Иако је дуго није било на малим екранима, Данијела се пре две године године вратила са емисијом о здравој исхрани на " Kitchen TV", а поред тога покренула је и сопствени бизнис - сада држи и радионице о здравом начину исхране.

Фото: Sarics

 

Данијела је 2013. године изговорила судбоносно "да" супругу Ненаду Цонићу, који је љубав њеног живота и добили неколико месеци касније сина Игњата, који их је потпуно очарао. 

Данијела је одлучила да се породи на помало несвакидашњи начин и уместо болнице, одабрала да порођајна сала буде њено купатило, а у кади је на свет донела бебу. То јој је, донело низ проблема касније са бирократијом, будући да није могла одмах да упише дете у матичну књигу рођених.

Фото: Н. Фифић/Sarics

 

О упознавању шест година млађег супруга и њиховом зближавању Данијела је говорила овако:

- Ненад и ја смо радили заједно, упознали смо се на једном пројекту Европске уније, и били смо упућени једно на друго. Једном смо отишли заједно у биоскоп - обоје смо филмофили, али нам се укуси разликују, он више воли америчке клишее, а ја европски филм. Убрзо смо почели да се дружимо и схватили да ипак имамо много заједничких интересовања, од скијања, путовања, излазака...

 

 

- Испрва ми је било помало чудно, шта ћу ја с млађим, нисам ни помишљала да ћемо бити у вези, али Ненад је врло зрео и тачно је знао шта жели. Није му био проблем ни то што сам јавна личност, као што се дешавало у мојим претходним везама. Није био ни сујетан ни несигуран, подржавао ме је и некако су се поклопиле многе ствари које су ми се допале. Онда сам помислила - ако има толико добрих ствари у нашем односу, године су најмањи проблем и не треба се њима оптерећивати - рекла је она за "Глорију" својевремено.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".