Јована Јеремић се одмах дотакла и певачице Тање Савић и градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

- Сви причају о Тањи Савић, Драшку Станивуковићу и Јовани Јеремић. То је тај тројац који привлачи много пажње. Моја порука је следећа: Пошто ме је Тања Савић изазвала рекавши да ја хвалим саму себе пошто она не разуме да ја никада не хвалим саму себе, него моји резултати говоре о мени и људи, а ја само истичем своје резултате када кад кад неко заборави. Водим се оном девизом: Ако сами себе не поставите на место које вам припада, други ће вас поставити на место које вама не стоји и где не треба да будете. У складу са тим само говорим о својим резултатима - направила је Јована увод, па је затим поручила:

Фото: АТА имагес

 

- Да се вратим на Тању Савић. Ја бих њој предложила да остане да седи тамо где седи, је л' беше Радинци? Не могу да се сетим како се зове то село, место и размисли зашто сам ја дошла баш на Јахорину. Што се тиче љубавног смисла, Драшко Станивуковић ме у том погледу апсолутно не интересује. Може да се опусти јер ја волим старије. Чула сам да се унервозила да ли ћу да јој заведем драгог. Нећу Тања, таман посла, ја ти Драшка препуштам. Али ја сам дошла трагом њихове приче, да сазнам нове информације о њиховој вези јер ме је Тања изазвала. Сада ћу на њеном примеру показати зашто сам ја најинформисанија и најопаснија новинарка у Србији и схватиће да ја никада не хвалим саму себе. Морам то да јој докажем, само моји разултати говоре о мени.

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

Јована и Тања су у сукобу јер је Јеремићева открила њену везу са Станивуковићем. Затим је певачица напустила емисију "Амиџи шоу" када су заједно гостовале. Када је на једном наступу оплела по Јовани, сукоб се захуктао и она јој је поручила да јој је боље да се "ухватила за далековод" уместо за њу.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".