Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш

Венчани су већ 35 година и имају ћерку. Певачица је пре хармоникаша имала чак три брака и добила троје деце. Мирољуб се једном приликом у емисији "Добро вече, Србијо" присетио и њиховог првог секса, када се "тресао цео хотел", а његова лепша половина открила је како су се упознали.

Фото: Инстаграм принтскрин/zoricabrunclik_official

 

- Кемиш и још двојица колега такмичили су се који ће први да ме заведе. Нисам се ја ту ништа питала. Била сам млада и свеже разведена, лак плен. И Кемиш је мислио да ће да удари рецку, и ударио је. Ипак, остао је мало дуже са мном - рекла је Брунцликова у емисији "Добро вече, Србијо".

Фото: Катарина Михајловић

Драган Гаги Јовановић и Бранка Пујић

Најпопуларнији брачни глумачки пар свакако су Драган Гаги Јовановић и Бранка Пујић, који су у браку 28 година. Венчали су се после годину дана забављања, а глумац је једном приликом испричао како је изгледало познанство на снимању филма "Свето место".

- Први пут кад сам је спазио, знао сам да ће бити моја. Морао сам мало да причекам, али вредело је - рекао је Гаги у једном интервјуу. Њихова велика љубав крунисана је доласком на свет ћерке Анђеле, данас такође глумице. Бранка је била помало скептична када је упознала глумца, јер је била заузета: - Кад сам упознала Драгана, имала сам дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смејали и с временом ми се увукао под кожу.

Фото: Архив Новости

Леа Киш и Момчило Јокић 

Леа Киш удала се за Момчила Јокића после седам дана везе, а пошто су скоро три деценије у браку, сасвим сигурно да није погрешила. Напротив, водитељка и новинар у Београду имају ћерку Сару Мију. - Да брак добро функционише, важно је да заједно као породица идете напред, да подржавате једно друго, да имате разумевање и љубав. Ми смо и даље заљубљени. Љубав је покретач свих наших идеала - рекла је Леа једном приликом.

Фото: Д. Мишић

Душан Савић и Марина Рајевић 

Марина Рајевић и Дуле Савић у браку су 38 година. Успели су да направе породичну оазу за двојицу синова - Вујадина и Уроша. Њихова срећа увећавала се са сваким унучетом, којих брачни пар има четворо. Током њихових каријера и брака који је био под лупом јавности нису их пратиле афере. - Брак подразумева изазов, а некад напор и жртву, али производ љубави је изнад свега, а то је наша породица, здрава и велика - рекла је једном приликом Марина.

Фото: Н. Фифић

 

Олга Одановић и Драган Петровић Пеле 

Чувени глумачки пар упознао се на дипломској представи Ненада Пурића "Гробље аутомобила", коју је припремала Олга Одановић, а у којој су играли баш мужа и жену. У складном браку су мало више од 30 година, иако су почели да живе заједно након само два дана познанства. - Схватам да је тако морало да буде и да је све ипак испало супер. Неколико година касније одлучили смо да се венчамо. Била је то церемонија без много помпе, на којој су поред нас били присутни само кумови - истакла је једном Олга за Телеграф.рс. У браку су добили Ленку и Јакова.

Фото: Архив Новости

 

Лепа Брена и Боба Живојиновић

Лепа Брена и Боба Живојиновић започели су своју љубавну причу 1986. године, а венчали су се 1991. Íмају синове Виктора и Стефана, а тенисер из првог брака има сина Филипа. - Кад сам срела Бобу, допала ми се његова спонтаност и искреност и знала сам да као и ја нема много времена за губљење, јер су наше каријере тада биле у зениту. Рекла сам себи - сад или никад! - изјавила је једном приликом Брена, док је Боба овако описао њихово упознавање: - Брена је пришла и рекла ми: "Где си ти свих ових година?" То је био судбински сусрет.

Фото: Петар Милошевић

 

Саша Поповић и Сузана Јовановић 

Саша Поповић иСузана Јовановић су 22 године у срећном браку. Упознали су се 1996, када је Сузана певала на свадби Злате Петровић и Зорана Пејића Пеје. - Ја сам певала, а Саша је дошао као гост. Богами, још тада је бацио око на мене! Али Сале, као чувени заводник и популаран међу женама, није то толико показивао, него сам ја то чула од неких других људи. Успоставили смо контакт - присетила се прошле године Јовановићева. Певачица из првог брака има сина Данијела, а с Поповићем је касније проширила породицу када су добили ћерку Александру. - Никада нисмо дошли у ситуацију да се жучно посвађамо. Ако је међу нама и било расправа, морам да признам да су увек настајале због других људи који су желели да нам се умешају у брак - открила је Сузана.

Фото: В. Данилов

 

Аца Илић и Биљана Јевтић 

Аца Илић и Биљана Јевтић већ 30 година су у складном браку, те често буду пример у јавности да је у заједници потребно поштовање. Добили су сина Ивана после десет година борбе за потомство. О животном сапутнику, кога је упознала на музичком такмичењу, Биља говори с поносом. - Аца је идеалан муж пре свега због тога што је диван, пажљив и емотиван човек који је привржен породици, због тога што је дружељубив и што не заборавља важне датуме - истакла је певачица једном приликом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".