Након разлаза са Милијаном, денесер се вратио кући својој бившој жени, а сада је открио да јој уопште није било лако "да пређе преко јавне преваре".

- Није јој било лако. Ја верујем много у Бога. Она није ни одлазила, право да ти кажем. Она је била у кући са децом. Проблеми који су били још су ту, не можемо да вратимо точак уназад, али важно је да се живот настави, позитивно само, глава горе. Свашта се дешава у животу, сад лепо функционишемо. Још је то свеже. Схватите ме - рекао је Гавриловић.

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

 

Како је открио, због грешке се каје, али му је највише жао што је уопште ушао у ријалити и то, како тврди, не својом вољом, већ је био условљен.

- Да, кајем се што сам уопште улазио у тај ријалити. Та прича ме сломила. Испоставило се да може да буде кобно по приватни живот. Не постоје паре које могу да замене слободу. Ја сам био условљен, јер сам имао казну од 100.000 евра, блокаду, и шта ћу, морао сам да уђем. Никада не бих ни улазио, али, ето, морало је да се деси - испричао је Иван и додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/milijana_official

 

 

- Тај ријалити је нешто најгоре што постоји. Ти унутра ниси оно што би требало да будеш напољу. Људи масовно улазе зарад пара, јер је извор прихода.

Гавриловић је открио да је био велики противник превара, али да му се као некоме ко је највише осуђивао те мушкарце, ово вратило као бумеранг.

- Био сам против тога. Знаш ти како сам ја то осуђивао, ух, био сам безобразан. Мојим другарима које јуре те клинке спочитавао сам, свађао се с њима, ето, видиш како је то кад ти некоме судиш, па дођеш у исту ситуацију, зато не треба никога никога да осуђујем. Више ми се то никад неће десити, да ме неко убије, не бих - рекао је денсер.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".