Откако је пре три године ставила тачку на брак са Николом Рађеном, Ана Кокић преузела је на себе све кућне обавезе, као и бригу око ћерки Нине и Тее, а сада је певачица искрено открила каква је домаћица.

- Водим рачуна о послу, деци и кући, али као и свака жена, неке обавезе нерадо испуњавам. Искрено, уопште не волим да чистим кућу, то ме чини јако нервозном. Не разумем људе који воле спремање куће, усисаваш да би за пола сата поново пале мрве на под - рекла је искрено Ана, и открила у којим пословима ужива.

Фото: АТА имагес

 

- Јако лепо кувам, сви се одушеве мојим јелима. Не волим да се хвалим тиме јер се водим оним: „Никада не откривај шта знаш да радиш, да то не би радила стално“ - рекла је певачица па објаснила како успева да усклади посао, кућне послове и бригу о малолетним ћеркама Нини и Теи.

- Немам помоћ, све радим сама, идем редовно на пијацу, у продавницу... Стижем увек да ускладим приватно и пословно јер спавам јако мало, око пет сати дневно. Ћерке су сада порасле, док су биле млађе водила сам их са собом на сва путовања, а сада су у том периоду када радије проводе време са својим друштвом него мамом, што је нормално - објаснила је Ана.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".