Лекер се опкладила са пријатељицама да може да тестира њихове односе са партнерима, тачније њихову верност, а из тога се изродио посао који јој доноси зараду већу од 1.700 евра по случају. Каролина узме телефонски број и Инстаграм профил своје мете и почне са њим да флертује.

Ако то изведе успешно и договори време и место састанка, добије свој хонорар, а клијенткиња од ње добије поруку да јој партнер тражи нешто са стране. Но, ако је мушкарац одбије и покаже верност својој партнерки, Каролина не узима новац. Ипак, наглашава да већину својих хонорара ипак добије, а зараду најчешће троши на козметичке операције.

 

 

- Немам много искустава са позитивним исходима. Ако је мушкарац добро позициониран и први говори о својој вези, не треба следити план лова јер је искреност знак да га варање не занима - појаснила је она за британски Мирор.

- У почетку сам се бојала јер сам с једном поруком већ била у животу потпуно непознате особе... Не бих рекла да је то права превара јер ја немам с њима никакав физички контакт. У неким случајевима жене већ траже разлог за прекид везе, али немају доказе какве би хтеле. Верујем да дубоко у себи сви желимо да знамо јесу ли наши партнери довољно јаки да се суоче са искушењима која могу да дођи у сваком тренутку - рекла је Каролина.

 

 

Лепотица открива и четири знака која показују да вам партнер није веран, а то су неискреност, брзински сусрети, експлицитне фотографије и незадовољство.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".