Јапанци су још пре 2.000 година веровали да је воће створено да би ускладило поремећену равнотежу у људском телу и да избором воћа заправо откривамо себе.

Које је ваше омиљено?

Лубеница

Ово је избор вечитих оптимиста. Шта год да се деси у животу, ви ћете пронаћи светао угао гледања на ствари и пребродити сваку кризу. Врло сте вредни и посвећени, ништа вам није тешко. За партнера сте спремни све да урадите и често му приређујете лепа изненађења.

Фото: Катарина Михајловић

 

Јабука

Реч је о вредним и помало конзервативним особама. Добра страна љубитеља јабука је што су поштени, праведни, прави пријатељи и искрени партнери. Међутим, некима делују досадно јер увек играју по унапред познатим правилима, па су превише предвидиви.

Грожђе

Ово воће воле комуникативне, друштвене особе, рођене за тимски рад. Врло су амбициозне, успешне, самоуверене и свесне својих квалитета, али и самокритичне. У вези не пристају на компромис.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Бресква

Љубитељи брескве су добри родитељи и искрени пријатељи, али умеју да буду веома захтевни у свакој врсти односа. Постављају високе критеријуме и себи и другима, па није лако освојити их.

Кајсија

Ово воће иде уз шармантне и бескрајно веселе особе. Оне воле да се друже, да се крећу и уживају у животу пуним плућима. Врло су једноставне.

Трешња

Љубитељи трешања не воле ништа што је обично и уобичајено. Делују тајанствено. Прилично су непредвидиви и стално привлаче пажњу својом појавом.

Фото: Профимедиа

 

Јагода

Умеју да уживају у животу, а познати су по истанчаном укусу и стилу, радују се малим стварима и врло су креативни. Осетљиви су на неправду и тешко се мире са повредама и увредама ближњих.

Крушка

Ко их воли, тај је нежан, крхак, драг, неретко и слаб. За њих кажу да су склони меланхолији или чак депресији, јер су превише тананог срца.

Смоква

Тактични људи са изузетном моћи запажања воле смокве. Они су разборити и мудри, али не нарочито сензуални.

Банана

Ко воли ово јужно воће, емотиван је, благ, мек и топао, али се често крије иза маске ледене особе. Склони сте наглим променама и понекад се кајете због својих поступака.

Фото: Р. Радетић

 

Поморанџа

Ово је воће сналажљивих, али ћутљивих и суздржаних типова личности. То што мало причају говори и о њиховој ћудљивости и променама расположења. У љубави су суздржани док не упознају партнера који им сасвим одговара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".