Глумица не крије да је самохрана мајка и да је ћерку Теодору Бјелицу, која је пошла њеним стопама, одгајала сама. О Теодорином оцу говорила је само једном.

- Пре него што сам у зрелим годинама остала у другом стању имала сам брак у коме нисам успела да се остварим као мајка и који се завршио споразумно. Међутим, после развода имала сам фаталну везу у којој сам непланирано остала у другом стању. Одлука да родим дете била је само моја јер сматрам да би свака жена која је у могућности требало да постане мајка и никада од мушке стране нисам тражила било шта. Ко је Теодорин отац знамо она, ја и он. Ми смо имале један озбиљан разговор на ту тему када сам јој све објаснила и више о томе не причамо - рекла је Гордана једном приликом.

Теодора Бјелица израсла је у лепу и успешну девојку, која вредно гради свој глумачки пут, а њена мајка каже да умногоме подсећа на оца.

- Морам признати да сам ја желела дете, али не и брак, и зато од тог човека нисам ништа тражила. Битно ми је да сам дете родила из љубави и да се то догодило са добрим човеком. Његове особине данас примећујем код свог детета и кроз њу ја волим и њега - рекла је својевремено Бјелица, преноси "Hello".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".