Певачица Јелена Розга поред лепог гласа, очарава нас својим стилом. Она је синоним за софистицираност и елеганцију и увек има упечатљиве одевне предмете.

Јелена не крије да је квалитетна обућа њена страст и да не жали новац када је то у питању. Она редовно својим фотографијама задаје модне задатке трендсетеркама, а овог пута главна тема су њене чизме.
Розга је позирала у опуштеној вечерњој варијанти, понела је уске фармерке, белу блузу и oversized сако.

Певачицине чизме су у центру пажње управо због свог специфичног изгледа. За овим моделом влада велика помама већ две године уназад, некима се свиђа, некима не, али несумњиво је да је Јелена Розга успела то да изнесе на прави начин.


Ради се о црним лакованим чизмама до колена, од кроко коже, са минијатурном штиклом. Чизме су бренда Totême и коштају чак 940 долара! Оно што изазива полемику јесте штикла од два до пет центиметара, коју многи сматрају ружном и непрактичном.

Мишљења о овом стајлингу су подељена, управо због тога што неки сматрају да овако мала штикла квари изглед и скраћује фигуру, али и поред негативних коментара, Јелена Розга је доследна свом стилу и увек нам покаже како можемо истовремено бити модерне, изазовне и елегантне.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".