Хрватска поп звезда Јелена Розга (44) спада у најбоље одевене жене региона, а једна је од оних које радо комбинују скупоцене комаде познатих брендова с приступачним одевним предметима и аксесоарима.

Јелену можете видети и у луксузној обући светских модних кућа и у комадима регионалних дизајнера, а управо се у избалансираности крије сав раскош њеног модног дара. Тако је својом најновијом одевном варијантом привукла пажњу не само скупим тренди комадима већ, пре свега - чарапама.


Певачица је на свом профилу на Инстаграму поделила фотографију за коју је позирала у црној мини-хаљини која је украшена предимензионираном машном у предњем делу и врло елегантним затвореним сандалама с каишићима. Уз све је комбиновала једноставне црне чарапе с туфницама различитих величина, које су јој пружиле врло шик изглед. Иако су чарапе суштински предмет наменењен зимском стилу, оне се користе и за стилизовање у топлијим месецима, а идеалне су у прелазно време, како је пред нама.

Класичне црне чарапе неизоставан су део гардеробера сваке жене која носи хаљине, сукње и шортсеве, али у последње време то има једну измену - обавезне су дезениране црне чарапе!

Протеклих година постале су популарне чарапе са пругама, кариране, са ефектом чипке и сл, али међу најромантичнијим варијантама су туфнасти модели, који пружају комбинацији разигран и интересантан изглед и врло шик ноту. Без обзира на то хоћете ли одабрати мат или чарапе с благим сјајем, обавезно набавите неке тачкасте и учините свој стил забавнијим. Најбоље од свега: за то вам неће бити потребно више од неколико стотина динара!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".