Рак

Жене рођене у овом занаку најбоље се осећају у кругу своје породице. Оне воле свим срцем и спремне су све да жртвују зарад својих најмилијих. Жене рођене у овом знаку су веома брижне и нежне мајке и супруге које од свог дома желе да направе малу оазу и уточиште. Оне свом супругу угађају, а деци пружају неограничену љубав јер су оне најсрећније када виде задовољство на њиховим лицима. Обожавају да кувају, праве колаче и уређују дом. У томе су перфекционисти. Понекад су склоне да у тој бризи претерају, да паничаре и драме, али то је само зато што воле чланове своје породице.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Не каже се џабе „бори се као лавица“. Управо је таква мајка и супруга рођена у знаку Лава. Иако су егоцентричне и фокусиране на себе, оне не заборављају ни своје укућане и веома су јаке, страствене и отресите. Врло су способне, рационално размишљају и увек су ту да притрче у помоћ. Оне воле свим срцем, али желе и да им то буде узвраћено. Лавице воле несебично и иду до краја. Спремне су да поднесу сваку врсту жртве како би њен супруг и деца били срећни.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Жена Јарац је веома снажна и у стању је да недаће стоички подноси, са невероватном снагом и достојанством. Када нешто науми, улаже надљудске напоре да то оствари и не може ништа да је заустави. Као супруга и мајка, она је одговорна, посвећена и држи се својих дужности. Уз њу, супруг постаје стабилан и одговоран, а од деце зна да извуче оно најбоље, иако је веома строга. Жена Јарац не лети, већ чврсто стоји на ногама и увек зна шта хоће и шта никако неће, а од својих најмилијих захтева поштовање, чврст карактер и истрајност.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".