Рак 

Најосетљивији знак Зодијака, никако не подноси да му кажете да нешто није урадио како треба. Од њега можете да очекујте потоке суза или ледену тишину, а могуће је и да недељама неће разговарати с вама! Рак уме да се затвори у свој "оклоп" и да отпише људе од којих је добио критику, што значајно утиче на његове односе и везе.

Фото: Профимедиа

 

Девица 

Увек мисли да је савршена и критика, чак и добронамерна, за Девицу је велики напад. Она сматра да нема мане, и ако на једну од њих укажете, добићете експлозију! Девице су иначе мирне и одмерене али их критика претвара у "чудовишта". Биће дреке, оптужби, свађе, и питаћете се да ли вам је довољно стало да бисте се уопште уплитали у решавање тог проблема. Девица ће се увек поставити као да је изнад вас и извређати вас како зна и уме, јер мисли да је напад најбоља одбрана.

Вага

Нежна и увек расположена Вага врло лично доживљава све, а нарочито критику. Као и Рак, и Вага ће се затворити у себе после критике и могуће је да ће одбијати било какву комуникацију. Ово је мач са две оштрице, јер Вага мрзи конфликт и пробаће да га избегне, али с друге стране, не мора сваки разговор да буде конфликт. Вага мора сама да "преломи" и обрати вам се након што вас искључи, немојте правити први корак ако се наљутила.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац 

Најгоре што можете да урадите Стрелцу је да пробате да му помогнете! Понекад је боље да га пустите да сам успе или пропадне, јер ако се добронамерно укључите и укажете шта није урадио како треба, озбиљно ће се наљутити. Стрелац је иначе "миротворац" хороскопа, али мрзи само две ствари - неправду и људе који му говоре да није савршен.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".