Најмудрије жене рођене су ових пет хороскопских знакова.

1. Јарац

Жене рођене у овом земљаном знаку поседују урођену озбиљност, смиреност и разборитост, што их заправо и  чине најмудријим међу женама Зодијака.

Оне се држе оне изреке - три пута мери, једном сеци и зато скоро непогрешиво доносе исправне одлуке. Каријеру и емотивну везу жена жене рођене у знаку Јарца никада не граде на пречац. Оне су вредне, упорне и марљиве, а своје квалитете полако и поступно, уз много мудрости умеју да наметну.

Жене Јарчеви боље него било ко други знају да "све дође када му је време" и зато смирено прихватају поклоне судбине.

На крају од живота добију све што желе.

Фото: Профимедиа

 

2. Водолија

Оне су најфасцинантније жене Зодијака, а уз то поседују и посебну мудрост. То су жене са ставом, које увек и о свему имају своје мишљење, али га никада не намећу другима. Не сматрају да су увек у праву.

Ако схвате да са вама не могу да разговарају, јер нисте у стању да прихватите другачије мишљење и ставове, оне ће се повући. Водолије се не препиру о ситницама и никада не покушавају да промене друге.  Жене Водолије све у животу прихватају како јесте и саме својом мудрошћу проналазе начине да себи сваку ситуацију направе пријатном и мање стресном.

Фото: Профимедиа

 

3. Девица

Њихова рационлност је у овом случају и њихова највећа предност. Жене рођене у овом земљаном знаку су врло разумне и стрпљиве.

Неким животним ситуацијама често приступају као посматрачи и у стању су зато да их сагледају из потпуно другог угла и да увек нађу решење. Захваљујући способности да "обују туђе ципеле", оне много тога виде и разумеју.

Жена Девица саздана је од мудрости и смирености. Она има изражену способност да контролише своје емоције, али упркос свему томе и израженој унутрашњој снази, делује нежно и женствено.

Фото: Профимедиа

 

4. Бик

Жене рођене у знаку Бика спадају у најбоље домаћице, али и најстрпљивије даме. Ако вам стварно затреба мудар савет о везама, обратите се жени Бику. Она ће своје искуство и знање радо поделити с другима.

Жене Бикови одишу унутрашњим миром и добротом, а своју топлину великодушно дарују својој околини.

Жена Бик је често муза свом мушкарцу, јер увек подржава његове амбиције и поуздан је ослонац у животу.

Нема жене која ће свом партнеру радије уделити мудар савет од даме рођене у овом знаку.

5. Ован

Жене Овнови су врло одговорне и сматрају да држе "све конце" у  животу у својим рукама. Оне стрпљиво и високо уздигнуте главе подносе све тешкоће које им судбина наметне. Жене рођене у овом знаку радо помажу другима и бину о њима.

Жена Ован је неко на кога се увек и у свему могу ослонити њени најближи и која ће бити ту за њих

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".