Бивши дечко Гоце Тржан, пред којим је својевремено држала чувени "концерт за једну особу", Дејан Драгојловић, био је њена велика љубав.

Иако је њен тадашњи менаџер Гане Пецикоза тврдио да је реч о маркетиншком трику,Гоца је оштро реаговала, изнела своју страну приче и са својим кумом Пецикозом прекинула сарадњу.


- Да је то истина мислим да је новинарски посао да одеш у Сава Центар и да питаш када су склоњене карте за Сава Центар. За први дан. Карте за први дан Сава Центра склоњене су два дана после заказивања концерта. Толико о маркетиншком трику. У том тренутку ја сам издала албум "Желим да се променим". Радила сам уторак, среда, четвртак, петак, субота и уопште ми није био потребан никакав маркетиншки трик. То је урадио неко за мене. За мене као жену - објаснила је Гоца у емисији "Из профила".

Ипак, љубав није опстала, а Драгојловић и Гоца кренули су свако својим путем.

Он је пажњу јавности поново привукао када је био хапшен током операције "Краба" због наводних малверзација са набавком уређаја у Институту за онкологију и радиологију. 2016. године Драгојловића је суд ослободио ових оптужби.

Бивши дечко Гоце Тржан оставио је у њеном животу, поред лепих успомена и озбиљне трауме. Наиме, иако никада није именовала особу поред које је претрпела озбиљно насиље, Гоца, која је о томе говорила још 2017. године, истакла је да је у свом емотивном животу имала изузетно тежак период пре брака са Иваном, а многи су у томе препознали управо Драгојловића.

- Не занима ме да ли се он нашао у причи, није то нешто што ме брине. Да сам хтела да се зна ко је он рекла бих отворено, то је део мог живота, моје личности, онога што сматрам да сам преживела и да ме је нечему научило. Није битно ко је то урадио него да сам преживела и како сам се изборила - говорила је Гоца тада за медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".