Наиме, како је сам обавестио јавност на конференцији за медије, његова болест, за коју су се сви надали да је само ружна прошлост, вратила се и Михајловић ће поново морати да се повргне здравственим третманима.

Медији на Апенинима преносе да српски стручњак коме је лета 2019. године откривена болест, након три циклуса хемотерапије, повргао се операцији пресађивања коштане сржи. 

На жалост, крајем фебруара ове године, Синиша Михајловић је након сусрета италијаснке Серије А против Салернитане, осетио поновне симптоме и предстоји му нова борба са опаком болешћу.

- Као и увек, играм отворено. Последњих година радим дубоке анализе после болести, али након последњих нажалост су се појавили аларми да постоји ризик од повратка болести. Почетком следеће недеље мораћу да одсуствујем и бићу хоспитализован у Сант Орсоли болници. За разлику од пре две и по године, сада знам шта треба да радим - објавио је Михајловић. 

Фото: АП

 

 

Синишу данима стижу поруке подршке од клубова, фудбалера, бивших саиграча, а Болоња је направила гест вредан дивљења.

Клуб је српском тренеру понудио продужетак уговора у тренутку када одлази у болницу због лечења. Михајловић има важећи уговор до краја јуна 2023. године, а Болоња ће понудити још једну сезону сарадње, преносе италијански медији.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".