Стрелац

Стрелчевима се отвара могућност да добију повећање плате. Неки ће добити прилику и за хонорарни посао, чиме ће побољшати своје финансије. Појединим представницима овог знака Зодијака, којим влада Јупитер, планета среће и благостања, отвара се могућност за послове са инострантсвом, који могу да им омогуће озбиљан прилив новца.

Јарац

Јарчевима је ово један од најбољих преиода у овој години. Имају све шансе да напредују у каријери, а то ће им донети и побољшање фунансија. Ако су аплицирали за водеће позиције у тиму, оствариће своје амбиције, а то ће им донети и додатни новац кроз плату.

Фото: Профимедиа

 

 

Овог пролећа, нарочито у априлу и мају, труд деце Сатурна, који су упорни и вредни радници, биће посебно вреднован и награђен. Јарчеве очекује леп период и много животних радости.

Водолија

И поред тога што не спадају у хороскопке знакове који су материјалисти и који умеју да штеде, Водолије овог пролећа чека право материјално благостање.

Пред њима се отварају прилике да заврше неке давно започете пројекте који ће им донети и материјалну сатисфакцију, а уколико размишљају да покрену свој приватни посао, прави је тренутак за тако нешто, јер ће им све што започну у априлу и мају донети велику финансијску добит. Овај знак Зодијака може слободно да се упусти и у разне пословне ризике, јер је срећа на њиховој страни.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".