Славица чврсто стоји иза одлуке да ћерку држи што даље од очију јавности, а сада је открила зашто забрањује медијима да пишу о њој.

- Иде на балет, у склопу вртића, фантастична је играчица (смех). На маму је, али и на тату, он је ипак спортиста и са координацијом је она одлична. Обоје смо (Влада и она) били немирни као деца, па ко преживи, причаће (смех). Не воли да пева, она је више за плес - каже Славица и додаје:

- Прва ствар коју сам ја одлучила за њу је да је не излажем медијима јер се можда она одлучи за неки посао где не жели да је људи знају. Оставила сам њен живот у њеним рукама, ја да је одгајим и да буде чиста. Ако пожели да се бави јавним послом, природно је да станем иза свог детета. Али моје је до тад да је сачувам јер она можда сутра жели да буде доктор, пилот. То је договор био бившег супруга и мене још кад сам била трудна - истакла је певачица.

Иако не воли да говори о емотивном статусу, признала је да тренутно нема партнера.

- Љубавни статус ми је у минусу, никако да дође на нулу, а о плусу да не причамо (смех). Мислим да треба период неки да прође и од мог развода и уопште кад изађе неко из везе, да наиђе на ту праву особу да може са њом све. Мени се још нико не појављује ко би могао на тај начин да ми скрене пажњу. Можда ми понекада то недостаје, али најгоре је то што сам се навикла на самоћу. То ме мало плаши. Знаш како кажу старији, никад не тражи, не срљај, само ће доћи, а да л' ће доћи, кад, али ако се овако настави - неће (смех) - закључила је певачица.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".