Дизајер Вајт из Илиноиса, САД, објаснила је како је њен садашњи муж био кум на њеном првом венчању 2010. године.

И поштено је рећи да је његова здравица вероватно била прилично незгодна за младенце и њихових 200 гостију, јер јој је изјавио љубав и рекао како је "морала да буде његова" у свом говору на свадби.

Дизајер (32) се дружила са кумом Брајантом Вајтом од средње школе и заједно са бившим мужем чинили су пријатељски трио. Али док је Дизајер стајала у хаљини и заклела се да ће остатак живота провести са својим новим мужем, Брајант је скандалозно изјавио да ју је "увек волео" током говора који је одржао у својству кума. Чак је изјавио да је знао да "мора бити његова" од тренутка када ју је упознао - док су младенци седели поред њега.

Мама четворо деце била је запањена његовим коментарима и одлучила је да их гурне под тепих, али само годину дана касније, док је седела плачући после развода, Брајант ју је пољубио и још једном јој поручио да је обожава.

 

 

Пар се потом венчао 2012. и до сада су добили четири дечака, а Дизајер открива да никада није била срећнија упркос "веома великом нереду" који је превазишла.

- Брајант и ја смо се упознали на часу у средњој школи. Имала сам дечка у то време и због тога заиста нисам хтела да причам са другим људима. Били смо само пријатељи и једног дана сам донела фотографију свог дечка. Он је рекао "о мој боже, знам га". После тога сам предложила да се дружимо. Од тада смо се сви спријатељили. Брајант и мој бивши муж постали су најбољи пријатељи и пошто су били момци, радили су много тога заједно. Све су радили заједно - прича Дизајер.

Троје студената постали су најбољи пријатељи, а Дизајер тврди да је током година чак и намештала Брајанту састанке јер није имао среће у љубави - тврдећи да никада није имала никаква осећања према њему.

- Толико сам пута наместила Брајанта. Била сам на двоструким састанцима са њим и увек говорим људима да никада не бих излазила са особом која је тада био. Нисам га баш тако гледала. Удала сам се, неколико година касније. Тог дана, Брајант је био заиста пијан. На дан венчања, ушла сам у дневну собу, баш када сам завршила са припремама са венчаницом и фризуром. Брајант је ушао у кућу мојих родитеља и укочио се и зурио у мене. Рекла сам "хеј, шта има?" Рекао је да изгледам прелепо. Никада ме није тако гледао. Мислила сам да је фин јер је то био дан мог венчања - присећа се Дијазер и додаје да се Брајант заиста напио на венчању - пре него што је одржао свој веома искрен говор.

 

 

- Када је отишао да то уради, рекао је: "Сећам се првог тренутка када сам видео Дизајер, волео сам је. Заљубио сам се у њу. Знао сам да мора да буде моја. Мислио сам да је она најлепша особа коју сам икада видео у свом животу. Она је најбоља особа коју сам икада упознао. Никада нисам упознао некога попут ње. Онда сам сазнао да већ има дечка и мислио сам да морам да пронађем начин да је добијем, али онда сам упознао и њега и постали смо пријатељи. Волим вас обоје - честитам". Тако се завршио говор. Сећам се, када је почео, да ми је звонило у ушима. Заиста сам интровертна. Била сам пред свим тим људима и нисам знала шта се дешава. Мислим да нисам мислила ништа о томе. Била сам у својој глави. Сви су се некако смејали, а онда је утихнуло - открива Дизајер.

Касније те вечери, Дизајер и Брајант су се заједно нашли на подијуму за игру, играјући пријатељски плес, а кум њеног мужа је питао зашто му никада није дала шансу.

Дизајер је рекла: - Сећам се те ноћи, ја и Брајант смо играли последњи плес пре него што се завршила брачна ноћ. Плесали смо са кумом и деверушом. Рекао је "зашто ми никад ниси дала шансу? Увек бих се бринуо о теби." Питала сам га шта мисли, а он је рекао: "Ништа. Волим те, волим и њега". Онда је ућутао. Отишла сам горе и сећам се да сам збуњена седела у својој хаљини у хотелској соби. Питала сам се да ли сам погрешно протумачила какву вибрацију одаје и једноставно нисам више причала о томе. Сигурна сам да је то било зато што је био стварно пијан и усамљен.

Фото: ТикТок принтскрин

 

 

У року од годину дана, Дизајерин брак се распао и она се развела од свог бившег мужа 2011. године, а Брајант је био поред ње како би јој пружио емотивну подршку. Једног дана, Брајант ју је пољубио пре него што се заклео да ће увек бити уз њу.

- Били смо у браку мање од годину дана. Он је живео потпуно другачијим начином живота. Брајант и ја смо остали пријатељи све време. Када смо раскинули и развели се, прошла сам кроз депресију и била сам заиста повучена. Једноставно нисам желела да се трудим ни за шта. Сећам се да је моја мама заправо звала Брајанта и рекла да не једем или ништа не радим и да је заиста забринута. Тражио би да једем са њим или да се дружимо и гледамо емисију. Покушавао је да буде ту за мене. Док смо ја и мој бивши пролазили кроз развод, желела сам да се иселим из стана, али нисам могла да приуштим да одем па смо само остали у одвојеним собама. Морала сам да завршим семестар у овом стану са њим. Брајант и ја смо се само пољубили једног дана када смо се дружили. Било је ниоткуда. Када ме је пољубио, нисам га зауставила, а онда сам му узвратила. Била сам шокирана што је то био добар пољубац. Био је добар и природан осећај. Подигао је поглед, насмешио ми се, а ја сам само рекла "управо си ме пољубио". Насмејао се и питао да ли може то да уради поново - објашњава Дијазер.

Пар је тада започео своју везу и за годину дана су се венчали после изненадне трудноће са својим првим сином Сојером, који сада има девет година.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".