Славица Ћуктераш са ћерком живи у Новом Саду, а многи су се питали од чега сада живи, будући да је пандемија корона вируса и те како утицала на музичаре.

Иако није детаљисала о финансијском стању, певачица је признала да има тај луксуз да се одређеним данима излежава и не ради ништа.

"Заволела сам Нови Сад, ту ми се дете родило и схватила сам га као мој град, који сам лепо упознала и стекла пријатеље. Када је Викторија са мном, када није код тате, устајем у 15 до 7, попијем брзо кафу, спремим је за вртић, одведем је, кад се вратим прошетам пса, па онда крећу моје обавезе. Увек имам шта да радим. Али кад нећу, онда се излежавам цео дан, не јављам се никоме", рекла је Славица и поручила да је њена наследница покупила како мамине, тако и неке татине особине.


"Прва ствар коју сам ја одлучила за њу је да је не излажем медијима јер се можда она одлучи за неки посао где не жели да је људи знају. Оставила сам њен живот у њеним рукама, ја да је одгајим и да буде чиста. Ако пожели да се бави јавним послом, природно је да станем иза свог детета. Али моје је до тад да је сачувам јер она можда сутра жели да буде доктор, пилот. То је договор био бившег супруга и мене још кад сам била трудна", поручила је певачица, а на питање о другом детету рекла:

"Волела бих, али просто је немогуће. А и мислим да сам матора већ за то". Иако не воли да говори о емотивном статусу, признала је да тренутно нема партнера, те да јој некада то недостале, али да се ипак навикла на самоћу.


"Љубавни статус ми је у минусу, никако да дође на нулу, а о плусу да не причамо (смех). Мислим да треба период неки да прође и од мог развода и уопште кад изађе неко из везе, да наиђе на ту праву особу да може са њом све. Мени се још нико не појављује ко би могао на тај начин да ми скрене пажњу. Можда ми понекада то недостаје, али најгоре је то што сам се навикла на самоћу. То ме мало плаши. Знаш како кажу старији, никад не тражи, не срљај, само ће доћи, а да л' ће доћи, кад, али ако се овако настави - неће", закључила је певачица.

Славица је недавно отворено говорила о проблемима с којима се носила на почетку каријере, али и касније када се суочила с великим здравственим поремећајем с којим је успела да се избори.

Певачица је прошле године преживела је праву драму када је повредила око приликом спремања стана, након чега је завршила у болници из које је на кућно лечење пуштена након три недеље.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".