- Желели бисмо да се поводом догађаја од дана 01.04.2022. године обратимо представницима свих медија, следећим заједничким саопштењем.

Фото: Небојша Параушић

 

Пре свега, криво нам је што је у јавности предметни догађај окарактерисан као сукоб, што се даље негативно одразило на наше, и животе наших породица, посебно моје две ћерке. Овим нам је нанета немерљива и ненадокнадива штета. Размирица је било али до сукоба није дошло и то желимо, овим путем, да нагласимо. Ми наш заједнички живот настављамо, као и све планове које ћемо у будућности остварити. Поводом овог догађаја се нећемо више оглашавати, и само молимо представнике свих врста медија да поштују нашу, и приватност наших породица - поручили су Рађен и Милица.

Фото: Инстаграм принтскрин/_milica_ristic

 

Подсетимо, радница једне пумпе у општини Стари град пријавила је јуче у 4.45 сати да је девојка Милица дошла и пожалила се да ју је Рађен претукао. 

Ристићева је полицијској патроли испричала да је након краће расправе њен емотивни партнер, Никола Рађен претукао, тачније, задао више удараца у пределу главе и по телу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".