Јована Јеремић се том приликом дотакла личног и непријатног искуства из своје каријере.

– Све што причам, причам на примерима које знам сто посто. Мени је од једног политичара стигла порука на почетку каријере, сећам се тога као да је јуче било. Ја никад нисам рекла ко је, али ћу да кажем сад поруку. Ми смо радили интервју, то је најбеднија порука. Порука каже: “Добра ти је она хаљина што си обукла у интервјуу, чини ми се да се лако скида” и ја кажем: “Како год да се скида, ти никад нећеш открити шта је испод ње”. И затворим конверзацију – рекла је Јована и додала:

Фото: АТА имагес

 

– Ти политичари су навикли на то да, на пример, ја поштујем своје колеге, али има жена које не бирају средства како ће да успеју у животу. Све моје колеге знају да сам ја овде дошла на основу својих резултата. Да сам било шта урадила погрешно, сигурно бих била на насловној страни из разлога што сам врло таблоидна и врло кликтабилна и врло комерцијална јавна личност. Мене су овде довели моји резултати и могу слободно јавно да кажем да постоје жене које не фасцинира то што имају функцију паре и моћ. А ја ћутим већ четири године, само да знате – рекла је водитељка.

Фото: ТВ Пинк принскрин

 

Јована је после тога истакла да тај политичар није наставио са узнемиравањем и да “она није из те приче”.

– Где ћеш, бре, човече, на Јовану Јеремић? Не волим мушкарце који не знају да процене с ким имају посла – закључила је водитељка и додала да ће једном открити о ком политичару је реч.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".