Бастијан Швајнштајгер замолио је пријатеља, кондиционог тренера, да га упозна са Аном Ивановић, чијом је игром и појавом био одушевљен, али она је имала нека друга посла. Заправо, Мартин Сутер, аутор Бастијанове биографије “Један од вас”, употребио је нешто другачије речи - “одбила га је”. Међутим, капитен немачке фудбалске репрезентације и рођени борац није се дао обесхрабрити. Био је упоран, што је у љубави често пресудно. Уз мало среће, наравно.

 

 

Одлучио је да Ани лично пошаље поруку. Овог пута је одговорила, уз образложење да би волела да се упозна с њим ако им се путеви укрсте. Басти није хтео да чека повољну прилику, нешто што би се десило ко зна кад и ко зна где, или се никад не би десило, па је убрзао “случајни сусрет”.

Сазнао је да Ана игра на гренд-слему у Њујорку и сео на први авион како би уживо навијао за њу. Тог септембра 2014. први пут су снимљени заједно док су се авенијама Велике јабуке шетали држећи се за руке. Згодна манекенка Сара Бранднер, са којом је Швајнштајгер седам година био у вези, готово преко ноћи је постала прошлост иако им је недостајао само корак до олтара.

Српска тениска принцеза и једно од највећих имена у историји клуба “Бајерн” верили су се наредног лета у Лондону, док су се шетали отменим Нотинг Хилом. Басти је клекнуо и, показујући прстен, поставио питање свих питања. Рекла је “да”. И “наравно”. Потрудио се да тај тренутак памти целог живота, па је, чувши одговор, дао знак за почетак ватромета, који је Ану очарао више од прстена.

 

 

Однекуд су се појавили његови пријатељи са којима је сковао план, из живе ограде искочио је и њен брат Милош... Као у неком романтичном филму. Уосталом, "Нотинг Хил" је и познат по једном, са Џулијом Робертс и Хјуом Грантом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".