Певачица је ватерполисти пронашла поруке с јавности непознатом девојком, због чега је и дошло до сукоба.

Она је у ноћи између четвртка и петка имала тезгу с Љубом Перућицом, а када се вратила кући с посла, узела је телефон од спортисте, који је увелико спавао.

Фото: Н. Параушић/Инстаграм принтскрин/_milica_ristic

 

Милица је тада, према речима њене блиске пријатељице, узела мобилни телефон и имала је шта да види.

- Она је последњих неколико недеља сумњала да се спортиста дописује с једном девојком. Тензија због тога између њих траје већ неко време. Жена осети кад је мушкарац неверан и испоставило се да је била у праву. Изгубила је разум кад је ушла у поруке. Бесна и разочарана, одмах га је пробудила, након чега је почела жустра расправа. Он је покушао да оправда преписке, а она је тражила признање да је неверан. Настао је хаос, све остало сте већ објавили - каже Ристићкина другарица.

Фото: Небојша Параушић

Подсетимо, Милица је око пет часова у петак ујутро затражила помоћ на пумпи. Радница је позвала полицију. Ристићева је Рађена оптужила за насиље, а након разговора у станици полиције отишла је у Ургентни центар, где су јој лекари пружили медицинску помоћ. Пар је затим издао заједничко саопштење.

- Желели бисмо да се поводом догађаја од дана 1. 4. 2022. године обратимо представницима свих медија следећим заједничким саопштењем. Пре свега, криво нам је што је у јавности предметни догађај окарактерисан као сукоб, што се даље негативно одразило на наш живот и живот наших породица, посебно моје две ћерке. Овим нам је нанета немерљива и ненадокнадива штета. Размирица је било, али до сукоба није дошло, и то желимо овим путем да нагласимо. Ми наш заједнички живот настављамо, као и све планове које ћемо у будућности остварити. Поводом овог догађаја нећемо се више оглашавати и само молимо представнике свих врста медија да поштују нашу приватност и приватност наших породица - поручили су.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".