На самом почетку разговора Тина је говорила о породичној вили коју наводно продају за 700.000 евра.


- Па рачунали сте само једну кућу, али и ова друга вреди још толико. Истина је да смо Звездан и ја одлучили да продамо оба објекта. Један је стамбени простор са два локала, а други је предвиђен за мотел. Звездан је хтео да отвори дискотеку, али ја сам се противила том предлогу јер не желим буку око куће - рекла је она, па открила где ће сада породично да живе.

- Имамо доста планова, о том потом, волела бих за почетак да се преселимо у неки изолованији део, мирнији, окружен природом...

Певачица је једном приликом рекла како кажњава Звездана када није добар, а сада је открила да и даље њихов брак фунционише по овом принципу.


- Наравно. Закључавам Звездана када није добар и прогутам кључ (смех). Ја заиста не знам да ли постоји брак који нема кризе. Сматрам да у сваком односу има трзавица, али ако постоји толеранција и разумевање, све се може решити - каже Тина, која је проговорила и о љубомори:

- Ја никада не правим буку одмах, мудро сакупљам све доказе па онда реагујем.

- Било је забавних ситуација, на пример када се Звездан дописивао преко Фејсбука, па сам ја ушла и све то истражила (смех). Шаљу му девојке све и свашта. Шаљу и мени мушкарци, али ја то одмах блокирам - рекла је фолкерка и наставила:

- Звездан и ја смо преко двадесет година заједно, од почетка моје каријере, и заиста имамо поверења једно у друго. Зато нам и не треба много да решимо било какав проблем.


Певачица је проговорила и о ономе за чиме жали.

- Једина ствар коју нисам остварила у животу је да родим дете Звездану. Покушавали смо годинама, али није нам се дало. То је моја болна тема и не бих превише о томе, али и поред тога, нас двоје смо заједно, волимо се и поштујемо једно друго, а срећа је што обоје имамо децу из претходних бракова - рекла је певачица, па открила зашто је одлучила да извади силиконе.


- Извадила сам их 2016. године због здравствених проблема. Да могу да вратим време, никада их не бих ни стављала, младост - лудост. Сада се без силикона осећам много лепше - истакла је она, па проговорила о здравственим проблемима.

- Имам успорен рад штитне жлезде, такозвани Хашимото. Мислим да се свака друга особа на планети суочава с тим проблемом. Нажалост, стрес, темпо живота, све што носи мој посао су ме довели до тога да морам да успорим. Сваког јутра узимам терапију, променила сам исхрану и држим болест под контролом.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".