Сада је и њен отац, Драган Карлеуша, отворио свој налог на овој планетарно популарној платформи. Драган је бивши полицајац, а у јавности се никада није превише експонирао.

Карлеуша је у опису свог профила открио неколико непознатих детаља о себи. "Полицајац у пензији, некадашњи бубњар, спортиста, морски и речни вук, Адаџија, тата и деда", пише на Драгановом профилу.

Фото: Инстаграм принтксрин/karleusastar

 

 

Он за сада прати само његову мезимицу и још две особе, а Јелена је међу првима запратила свог тату.

Подсетимо, Драган Карлеша рођен је 1. јануара 1947. године у Београду. Завршио је Вишу техничку школу, а у младости се активно бавио спортом и музиком. Са првом супругом Дивном има ћерку Јелену, док је у другом браку добио синове Ивана и Николу. Према писању "Времена", полицијску каријеру почео је у Управи за информатику 1975. године, а касније је прешао у Криминалистичку оперативну службу где је радио на имовинским деликтима, тешким крађама и разбојништвима. Од 1983. радио је на пословима сузбијања шверца и кријумчарења културног и археолошког блага.

Фото: Инстаграм принтксрин/karleusastar

 

 

Почетком новог века постављен је за заменика начелника Управе за борбу против организованог криминала. Има чин капетана МУП-а, а сада ужива у пензији, са децом и унуцима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".