Певачица Дара Бубамара која никад није крила да је уз помоћ пластичне хирургије увећала груди за неколико бројева, одлучила је да их смањи за број, јер има проблема са кичмом и не може нормално да функционише.


Како извор близак певачици каже, она је недавно посетила једну клинику за естетску хирургију у Београду где је ишла на консултације око вађења силикона.

Фото: АТА имагес

 

Наводно, певачица има проблема са леђима због превеликог терета, а то се посебно појачало након што је смршала. Не може правилно ни да тренира, а после сваког наступа и дужег стајања, има јаке болове. Иако је у почетку мислила да ће уз помоћ физикалних терапија решити проблем, болови нису престали.

Фото: АТА имагес

 

То је испричала доктору код кога је увећавала груди, а он јој је предложио да их смање бар за број, ако не и за два. Ипак, како Дара Бубамара жели да задржи имиџ који је имала и до сада, одлучили су да то буде готово неприметно, па ће их заменити петицама.

Иначе, недавно се у медијима појавила информација да је Дара у себе уложила око 45 хиљада евра. Она је за нови осмех пре неколико година дала 18 хиљада евра, а како се писало, зубе је радила у Цириху.

Фото: АТА имагес

 

Допуњавала је и усне неколико пута, радила је третмане подмлађивања, убризгавала је ботокс, филере, а радила је и корекцију носа.

Певачица је пре неколико година и сама признала да редовно иде на ремонт силикона.

- Често мењам силиконе, пре свега јер тако треба. Чујем да ме неке колегинице оговарају, али могу само да ми пљуну под прозор. Пратим светске трендове, доста је више лажног морала - рекла је Дара.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".