Шест година од склапања брака догодио се развод Љиљане Стјепановић. Глумица препознатљива по улози Радојке из серије “Село гори, а баба се чешља” то искуство препричава као нешто најболније што јој се догодило.

Фото: Душан Мишић

 

Док је патила за погрешним одлукама и због животног пораза наставила је да уздигнуте главе сама одгаја синове Игора и Властимира, који су захваљујући њеном васпитном моделу израсли у добре људе и одличне мужеве својим изабраницама.

О разлазу од бившег и већ сада покојног супруга Бојана Репића Љиља је својевремно говорила.

- Били смо два различита света. Имала сам свега 27 година. Није могао да поднесе мој посао због љубоморе. Био је службеник, није ме подржавао и схватао неке ствари, тако да смо нажалост отишли у раскорак. Мислим да је породица важна и то ми је страшно недостајало у животу јер сам морала сама да се борим, али таква ми је судбина. На срећу, изгурала сам. Нисам размишљала о томе шта људи кажу што сам распуштеница. Одувек сам била борац, а деца су била уз мене, па се нисам обазирала на туђа мишљења. Моји најближи знали су разлоге зашто се мој брак распао и нисам осећала потребу да се било коме правдам - рекла је тада Љиља, па додала зашто је годинама касније остала сама.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Наравно да желите да волите, наслоните главу на нечије раме, поделите бриге с неким. Имала сам заправо једну дугу везу, али нисам хтела поново да се удајем јер сам се плашила да би моја деца могла да му представљају терет и нисам била сигурна у његову љубав према Игору и Властимиру. У овим годинама већ прија ми самоћа, синови су одрасли, а ја сам коначно своја и могу на прави начин да се посветим себи и послу. Имам креативне тренутке у својој самоћи, много пишем и то ми прија. За сада се добро сналазим и не смета ми што немам мушкарца уз себе - закључила је Љиља.

Развод Љиљане Стјепановић потпуно је променио глумицу. Упркос променама наставила је да верује у брак и срећна је што су њени наследници нашли супруге за пример. За себе каже да је добра свекрва и још боља бака три унуке.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".