Јањуш се из ријалитија "преселио" у Енину породичну кућу у Котежу, где је сада са бившом женом и ћерком. Он је свакодневно са својом породицом, а од наследнице се не одваја.

- Када је побегао из Задруге дошао је код Ене и Круне, иако није живео ту након развода. Не знам да ли су поново заједно, али су дефинитивно у најбољим односима откад су се растали због Маје Маринковић - рекао је извор.

- Док Ена ради Јањуш је са ћерком, шетају по граду, води је свуда, ишли су заједно и код фризера, не раздваја се од ње. Породично их нисам виђао заједно, видео сам да улази у кућу, мува се на тераси, а након развода није боравио у кући. Могуће је да је дошло до помирња са Еном, као партнера, Јањушу је ћерка на првом месту, а причао је скоро у ријалитију да не може да престане да мисли на њу, али и на бившу жену, све је до Ене сада - рекао је добро обавештен извор.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић/Јутјуб принтскрин/Zadruga official

 

 

- Видно је расположен, прија му овај начин живота и ужива са породицом од које је био одвојен седам месеци, откад је ушао у ријалити. Мислим да се не каје што је побегао из Задруге - закључио је извор.

Подсетимо, Јањуш је на гласању наводно телефоном, који му је дала једна жена, позвао ћерку Круну, што је приметило обезбеђење, па је Марко тада наводно физички напао обезбеђење које му је одузело телефон и упозорило да не сме да крши правила. Када се врато у ријалити, Јањуш је беснео, а задругарима је причао да не може без ћерке и да стално мисли на њу, али и на бившу жену, па је шрафцигером и чекићем развалио ограду и побегао. Након што је побегао, Јањуш је дисквалификован из Задруге и, према уговору, дугује 50.000 евра.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".