- Увек се угојим током зиме, па морам на пролеће да мршавим! Тада је време слава и празника, једе се зачињена и тешка храна. Током зимских месеци углавном добијем од два до пет килограма. Када одлучим да смршам, придржавам се одређеног начина исхране - прича он.

- Свако јутро пијем кафу, понекад са млеком. То доручкујем, а за ручак могу да бирам између шницли, гриловане пилетине, рибе. За вечеру је углавном комбинација меса и салате, јаја, а понекад само воће и јогурт. Пријају ми такви оброци. Он додаје да му је довољно само две недеље дијете да смрша.

Фото: АТА имагес

 

 

- Углавном имам 73 килограма, али некада одем и на 78. За две недеље, колико се иначе храним на овај начин, изгубим тих пет кила. Довољно је да 14 дана поведем рачуна о храни, скинем вишак и то је то. И моја жена Сузана користи исти програм - каже музичар за "Информер".

Кад се реши вишка килограма који су се накупили током слава и празника, Поповић лагано одржава линију током лета.

- Лети сам увек фит, јер сам већ са првим сунцем у Опатији. Свакодневно пливам, играм тенис, стони тенис, једем много воћа, салате зачињене маслиновим уљем и рибу. И то не зато што пазим на јеловник, већ ми на мору не прија тешка и масна храна. Самим тим, немам проблема ни са килограмима - прича Саша, који не подржава ригорозне дијете у којима људи гладују, јер брзо одустану од мршављења.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Доручак: Кафа без шећера и пецива

Ручак: Грилована пилетина

Вечера: Два кувана јајета и шаргарепа

Трик савет: Што више физичке активности у природи.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".