Ево како ће овај транзит утицати на ваш знак.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Рибе се налазе у вашој 12. кући, што значи да утичу на вашу подсвест, попут снова, тајни и емоција.

Бик

Рибе се налазе у вашој 11. кући, што значи да ће овај положај планета утицати на пријатељства, подршку коју добијате од блиских особа и иновативне идеје. Осећаћете се сјајно, а успеси ће се само низати! Бићете награђени за сав труд који улажете.

Близанци

Имаћете сјајне идеје, усудите се да сањате велике снове! Коначно видите шта вам је стајало на путу и сада знате у ком смеру треба да кренете. Будите храбри, исплатиће се.

Рак

Рибе се налазе у вашој деветој кући, па ће овакав положај планета утицати на путовања и образовање, али и вашу везу са самим собом.

Лав

Овај период биће сјајан за вас јер ћете схватити да су сви ваши снови и могући, а и врло извесно оствариви. Увек сте веровали у себе, али ће то бити још израженије у овом транзиту планета, а то ће вас гурати да идете напред.

Девица

Време је да се “отресете” прошлости и направите места за своје снове. Напокон ћете се пробудити и схватити да сте ви “најважнија” особа на планети. Другим речима, били сте престроги према себи у претходном периоду, а сада је време да себи пружите мало љубави.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Осећаћете се сјајно, зрачићете и ширити оптимизам свуда око себе. Желите да остварите много тога, а овај транзите ће вас навести да схватите да у свему томе треба и да уживате. Звезде су вам наклоњене, а да бисте остварили све што желите потребна вам је храброст, чега вам свакако не мањка.

Шкорпија

Имаћете пуно енергије и елана, изражена ће вам бити интуиција и врло ћете мудро доносити одлуке. Верујете у себе и у најбоље у људима, испуњени сте љубављи и уживате у томе што вам је узвраћена.

Стрелац

Бићете веома смирени и одбијаћете сву негативност од себе, а ваша креативност ће бити толико изражена да је врло вероватно да ће сви бити запањени вашим идејама и талентом. Такође, овакав положај планета стимулисаће вашу жељу за знањем и подстаћи вас да будете још боља особа.

Јарац

Конјункција Јупитера са Нептуном у Рибама донеће вам унутрашњи мир и један опуштен приступ свему што се око вас дешава. Ви иначе имате тај проблем да сами себи отежавате живот, али сада ћете напокон схватити да сте заправо ви центар свих својих проблема, а не неко други. То што ћете преузети одговорност за свој живот учиниће да вам све одједном делује лакше и започећете “нови” живот.

Водолија

Рибе се налазе у вашој другој кући, па ће транзит планете који предстоји утицати на финансије и самопоштовање. Коначно ћете схватити да је ОК шта год волите да радите, и не само то, већ ћете имати толико самопоуздања и самопоштовања да ћете од тога направити нешто посебно. Уколико сте креативна особа, за вас следи заиста сјајан период.

Рибе

Следе сјајне ствари за вас, имаћете утисак као да имате чаробни штапић којим мењате све што пожелите и остварујете своје снове које се тичу љубав, финансија, здравља, посла и породице. Оствариће вам се готово све што пожелите, а ви ћете умети да овај период искористите тако да урадите нешто добро и за друге и за себе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".