Како се сазнаје, погинула је Јелена Ј. (59) из Обреновца, која је у тренутку несреће возила бицикл, док је тешке телесне повреде задобила њена суграђанка и вршњакиња Славица Р. (59).

Саобраћајка се, подсетимо, догодила јуче у Улици ђачког батаљона у Обреновцу, када је возач БМW-а изгубио контролу над возилом, ударио у хидрант, а потом налетео на два жене које су биле на тротоару. Након удеса, возачу је измерено чак 2,78 промила алкохола у крви!

- С обзиром на то да се несрећа десила код вртића, у тој улици има лежећих полицајаца. Претпоставља се да је возач укочио када је наишао на лежећег и да је тада изгубио контролу, те да се возило занело и почело да кирвуда. Пијани возач прво је ударио у хидрант, а потом у Јелену Ј. која је била на бицикли, док је испред ње била повређена жена Славица Р. Она је ишла пешака - каже саговорник и наставља:

- Јелена је подлега повредама у Ургентном центру у Београду, док је Славица приликом несреће задобила прелом леве подлактице. Она се налази на болничком лечењу. Наводно је у питању тежак прелом, па је питање да ли ће несрећној жени успети да спасу руку или ће морати да је ампутирају.

Возач БМW после несреће, како су испричали очевици, није знао за себе.

- Толико је био пијан, да није знао ни где се налази, ни шта се десило. Био је потпуно дезоријентисан. Утврђено је да је био у стању потпуне алкохолисаности, тако да практично није могао да влада собом. Такође, он је јуче саслушан у полицији, где није успео да изнесе одбрану и причао је неповезано управо због великог пијанства. Случај ове саобраћајне несреће данас је преузело Више јавно тужилаштво у Београду - објашњава извор и додаје да је Милошу К. одређен притвор до 48 сати.

(Србија данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".