Недавно је, прича, ушла и одмах угледала празно место.

- Кренула сам да седнем, али је поред седео мушкарац у оделу, са руком на празном седишту. Замолила сам га да помери руку како бих могла да седнем, али он је рекао да је место заузето - написала је у објави коју је пренео британски Мирор.

Кад га је питала како је место заузето, он јој је рекао да одмара своју руку. Рекла му је да је уморна и поновно замолила да помери руку како би могла да седне, али он је поновно одбио и рекао јој да "њена трудноћа није његов проблем."

- Тад ми је било већ доста, леђа су ме убијала па сам му једноставно села на руку!

Фото: Илустрација/Новости

 

 

Мушкарац се тада уплашио и покушао брзо да помери руку, вичући на њу да је непристојна.

- Кренула сам да се свађам с њим, али онда је он одустао и коментарисао да ми је поступак непримерен и без поштовања. Сви су гледали у мене, али ја сам само седела и помало осећала стид - објаснила је.

Када је стигла кући, испричала је свом супругу шта се догодило, а он јој је рекао да се "заиста понела непримерено".

Фото: Профимедиа

 

 

- Каже ми да сам погрешила и да је то било потпуно неприкладно, упркос томе што сам рекла да сам уморна од стајања и да стварно морам да седнем - закључила је.

Корисници Редита брзо су је уверили да уопште није погрешила и многима је то било прилично смешно, а једна је особа је рекла: "Не могу да верујем да си украла место његовој јединој љубавници!"

- Нисам трудна и учинила бих исто. Шта, доврага он мисли; да може да ускрати особи место за које је платила? - додала је друга корисница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".