Дизајнерка је сада открила детаље прославе рођендана своје мезимице, али и Ђинине активности на друштвеним мрежама.

- Било је предивно. Морам рећи да сам јако задовољна. Све наше прославе су сличне. Узак круг пријатеља, добра музика и добра храна. Шта год да правимо испадне јако лепо - рекла је Мелина и открила ко је био најажурнији када је организација у питању.

Фото: Д. Миловановић

 

- Организација је увек на мени и Харису. Ја то већ некако радим и левом руком. Толико забава сам организовала на годишњем нивоу за ових 19 година и толико рођендана. Једина разлика је у томе што је на торти сада писало 18. Срећна сам, Ђина је била јако задовољна, сви смо се лепо провели али не правимо од тога сад неку велику ствар. Нека је жива и здрава али не видим разлику између 17 и 18, 19 - рекла је и открила шта је био њен поклон од родитеља.

- Она је 10 година желела пса померанца и ја наравно нисам била за то. Ми већ имамо великог дивног пса али отац јој је испунио ту жељу тако да имамо сада једног малог, дивног слатког померанца који се зове Нобу и нераздвојни су, чак сам га и ја заволела - рекла је она.

На питање да ли има замерку на садржај који њена ћерка дели на друштвеним мрежама и коме више смета Ђинино експонирање на Инстаграму да ли њој или Харису, Мелина је рекла.

- Харис не прати друштвене мреже из разлога што једноставно није у том "моод-у", а и ја сам та која приватно немам друштвене мреже и која то не пратим. Ја сам била та која је била против (Ђининог инстаграма прим. аут), али Боже мој. Ми смо се исто приклонили неким њеним жељама и интересовањима. Не могу да кажем да ми не засмета, поготово наслови у новинама - објаснила је Мелина.

- Криви наслови у новинама. Мислим да новинари према њој сада треба да имају мало више разумевања и мало мекши да буду из разлога што је она ипак једно дете. То што је напунила 18 не значи ништа - признала је и додала да ћерку неретко критикује.

Фото: В. Данилов

 

- Ја је искритикујем али она зна о друштвеним мрежама пуно више него ја. Ја сам свесно одабрала да не будем на друштвеним мрежама, волим приватност. Наравно да пратим шта она ради. Слатка ми је што је тако отворена и природна. Морам да кажем да тај део код ње изузетно ценим и поштујем - рекла је Мелина.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".