- Новопечени возач. Коначно у својим колима - написала је Анастасија. 

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

Цецина ћерка изабрала је најновију "шкоду кодијак" са фул опремом, јер јој је важно да вози сигуран ауто.

- Анастасији је досадило да је стално неко одвози и довози или да користи услуге таксија. Чим је положила вожњу, одмах се бацила у потрагу за аутомобилом. После консултација са Цецом и Вељком одлучила се за шкоду - рекао је извор близак певачици, који је инсистирао на анонимности.

Фото: АТА имагес

 

Извор додаје да је Анастасија прво провозала свог брата, Вељка Ражнатовића.

- Он је био први који је имао храбрости да седне у кола са Анастасијом. У почетку је био скептичан, али када је видео како пажљиво вози, одушевио се. Рекао јој је: "Свака ти част, нисам очекивао да тако добро возиш" - прича извор.

После Вељка, на ред за вожњу су дошле мама Цеца и тетка Лидија Оцокољић.

- Када су чуле Вељкове утиске, одмах су пожелеле да их Таса провоза. Цеца се обрадовала када је видела колико је њена ћерка опуштена, а у исто време и обазрива за воланом. Похвалила је Анастасију и рекла јој у шали да сада коначно има свог личног шофера - прича извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

Анастасија је пресрећна што су је похвалили њени најближих.

- Пао јој је камен са срца. Рекла им је да ће их возити свуда где треба, јер јој баш прија кад је за воланом. Чак јој ни гужве у Београду не сметају, јер одврне музику и ужива у свом новом четвороточкашу - завршава извор.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".