Санди је у новој емисији "Спрдњааа" коју су водили Марко Јањушевић Јањуш и Стефан Карић, говорио о певачкој каријери и учествовању на једном певачком такмичењу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Знаш како, ја сам увек волео да певам. Још као мали сам био у разним хоровима. Имао сам и свој клиначки бенд, али то није ишло. Ја сам певао у Црној Гори, наступао сам на Сунчаним скалама. Не бих причао о томе који је радио песму, нисмо сада у добрим односима, и тада сам схватио да треба размислити о многим стварима - рекао је Санди.

Јањуш га је потом питао да отпева песму са фестивала, а када је Санди то урадио, Јањуш је рекао:

- Ову емоцију нико не може да осети, свака ти част!

- Занима ме шта си ти радио после тог наступа? - упитао је Карић.

- Ја сам хтео да се бавим глумом, и отишао сам у иностранство. Имао сам пар улога кратких, да не кажем малих. Било је толико људи који су се трудили да постану глумци, а на крају су постали да кажем клошари, тражили су се паре - прича Санди.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Глумио сам у неким комедијама, али све је то било ситно. За то сам зарадио 1000 долара. Тај филм се зове Гас - рекао је Санди и сви су се кренули да се смеју.

Санди је затим говорио о филму за одрасле који је снимљен са једном плавушом у кафани.

- Након тога сам добио понуду да снимим један филм за одрасле. Било је ту кастинга, тражило се много ствари - причао је Санди и објаснио како је слао слике свог полног органа за кастинг.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Прошао сам то и писали су да им је то океј, и да дођем код њих: Снимало се 4 дана и 1.000 долара се добија по дану, теже је од класичне је*ачине. Снимао сам са нормалним девојком, плавушом. Било је као неки шанк у кафани, а људи су ту и они као не виде, а ми смо иза шанка - причао је Којић па је кренуо да демонстрира са јастуком.

Сандију су, како каже, нудили да снима интимне односе са мушкарцима.

- Мени то није био приоритет, а то ми није ништа значило, али биле су веће паре. Нудили су ми и са мушкарцима, али нисам хтео, ја волим жене - објаснио је Којић.