Живковић је проговорио о томе у каквим је односима са Лазићем и шта мисли о њему.

- Дарко и ја смо увек били у добрим односима, он је дечко кога јако пошујем и дечко који ми је био узор певачки, јер се млад појавио у Звездама Гранда, моји родитељи су гласали за њега. Он ме је подржао на самом почетку и певао сам нека његова приватна славља - рекао је Урош.

Фото: Јутјуб принтскрин/Хит радио уживо

 

 

- О том дечку мислим све најбоље. У мени има пријатеља, може да ме позове кад год хоће. Да постоји неки прави скандал и да сам се са неким стварно потукао, много би то бурније одјекнуло - рекао је Живковић.

Подсетимо, наводни сукоб догодио се на прослави пунолетства ћерке Срећка Кречара, а медији су писали да је тада дошло до наводне туче између Уроша и Дарка. Тада је Даркова девојка Барвара Бобак говорила о "инциденту".

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам Уроша видела само на пет секунди. Пришао је столу, јавио се и то је то. Да ли су њих двојица после имали неку свађу, ја то не знам јер нисам била ту уопште. Ја сам отишла у собу по ствари, тако да, шта год да се ту издешавало, десило се док сам ја била у тој соби - испричала је тада Барбара.

- Да ли су се њих двојица свађали или шта год, немам појма. Кад сам сишла, видела сам њих тројицу-четворицу како стоје загрљени и помислила: "Пијани идиоти". Пришла сам им и рекла Дарку: "Идемо кући, доста је". Што се тога тиче, заиста немам појма шта се десило. Мораћете Дарка то да питате - рекла је том приликом певачица.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".