Медији су дуго веровали да је Лена Чолак освојила Виктора, међутим испоставило се да је он већ месецима у тајној вези са популарном глумицом Милицом Томашевић.

Фото: В. Данилов

 

Везу су обелоданили на рођенданској прослави Виктора Живојиновића, а многи су се запитали да ли одсуство Брене и Бобе са рођендана сина значи да им се не допада нова снаја.

- Иако многи коментаришу како није добар знак што Брена и Боба нису били на слављу, обоје одобравају везу свог најмлађег сина. Они се не мешају у његове везе, али помно прате какве девојке доводи у кућу, а увек подржавају снајке које су вредне. Милица је баш узорна девојка, ради пуном паром, тако да нема много времена за провод. Она и Виктор се виђају кад јој се укаже неки слободан дан, пошто снимања знају и да трају по 14,15 сати. Са Милицом се лепо слажу и Александра и Филип - рекао је извор.

Фото: АТА имагес

 

Одсуство Брене и Бобе са рођендана многи су повезали са гласинама да су се са старијим сином удаљили јер нису подржали његов емотивни избор. Међутим, њих двоје синовима дају сву слободу и подршку, а када су њихове изабранице у питању, битно им је само да су они срећни.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".