Mediji su dugo verovali da je Lena Čolak osvojila Viktora, međutim ispostavilo se da je on već mesecima u tajnoj vezi sa popularnom glumicom Milicom Tomašević.

Foto: V. Danilov

 

Vezu su obelodanili na rođendanskoj proslavi Viktora Živojinovića, a mnogi su se zapitali da li odsustvo Brene i Bobe sa rođendana sina znači da im se ne dopada nova snaja.

- Iako mnogi komentarišu kako nije dobar znak što Brena i Boba nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne. Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati. Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip - rekao je izvor.

Foto: ATA images

 

Odsustvo Brene i Bobe sa rođendana mnogi su povezali sa glasinama da su se sa starijim sinom udaljili jer nisu podržali njegov emotivni izbor. Međutim, njih dvoje sinovima daju svu slobodu i podršku, a kada su njihove izabranice u pitanju, bitno im je samo da su oni srećni.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".