Тројици мушкараца одређен је притвор до 30 дана, а на саслушању у Вишем јавном тужилаштву бранили су се ћутањем.

- Мушкарац из Београда је од Милана В. у октобру прошле године на зајам узео 11.000 евра и тада договорили камату 25 одсто месечно. Ухапшена тројка му је увећавала камату од 100 до 400 евра за сваки дан кашњења. Када је оштећени исплатио 20.000 евра, тада су му затражили још 20.000 евра.

Од тог дана почели су да му прете киднаповањем брата, убиством мајке, супруге и детета. Рекли су му да ће њега оставити за крај - објашњава наш саговорник близак истрази.

Према речима оштећеног, ухапшени су се представљали као навијачи "Делије" и тврдили му да ће му направити од живота пакао. То су говорили и за његову породицу. У страху за свој живот жртва зеленаша давао је колико год новца је имао. 

-  Ухапшена тројка од несрећног човека тражила је да прода стан и исплати их од тог новца. Они су се стално возили око његове куће и тако му давали до знања да прате целу његову породицу - каже наш извор.

Подсећања ради, осумњичени су ухапшени након примопредаје новца у вредности 550.000 динара од једног оштећеног.

Полиција је приликом претреса стана једног од осумњичених пронашла торбу са око 585 грама кокаина, као и опрему за прецизно мерење, препакивање и паковање у мање количине ради, како се сумња, даље продаје.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".