Трагичан случај убиства хрватског рукометаша Дениса Тота (27) добио је нови епилог. Иако су испрва из полиције и болнице стизале опречне информације о његовом пребијању, где је полиција саопштила да нису виђени трагови физичког насиља.

Ипак, сада се појавио и снимак са сигурносних камера који отклања сваку сумњу. Денис Тот је пребијен испред једног ноћног клуба и од последица пребијања је преминуо касније у болници.

Како се види на снимку, он прво добија ударац песницом у главу од стране једног момка, који га је бацио на земљу и од кога је остао непомичан да лежи на бетону.

Након тога, добио је неколико крвничких удараца ногом у главу док не непомичан лежао на поду. А посебно се ту истицала једна девојка, коју су једва обуздали и која није престајала да кидише на несрећног рукометаша и касније док су други, па и момак који га је нокаутирао, покушавали да му укажу прву помоћ, схвативши да је све отишло предалеко.

На крају, чак је и тај момак у белој јакни, који је задао вероватно кобан ударац, бесно одмахнуо руком када се склонио од момка кога је нокаутирао.

Овде је и снимак за који морате да имате више од осамнаест година да бисте га погледали и упозоравамо вас да је садржај узнемирујућ.

 

 

 

(Телеграф)