Овим хороскопским знаковима није лако да остваре партнерске везе за цео живот:

1. Бик

Људи рођени под овим сазвежђем су велики хедонисти и заљубљеници у живот. Зато им и јесте тешко да пронађу праву љубав, односно особу која ће моћи да разуме ту њихову природу. Бик ужива у изласцима,има широк круг пријатеља, дубоко верује у мушко-женска пријатељства... Њему је незамисливо да седи код куће и да се одрекне тог стила живота. Жене рођене у знаку Бика су бучне, динамичне, увек привлаче пажњу у друштву и уживају у томе.

Фото: Профимедиа

 

Тако Бикови углавном имају више веза у односу на неке друге знакове, а опет им је много теже да пронађу ону праву љубав.

Бику неће бити проблем ни да стане на луди камен, ако му емоције поручује да то треба да учини, али нажалст то и даље не значи да су пронашли своју сродну душу.

Бикови су и захтевни и никада се неће задовољити мрвицама љубави. Волеће своје партнере из све снаге, али ће исто очекивати заузврат - да буду мажени, пажени и цењени од својих партнера, као и у потпуности укључени у њихов живот.

Ипак, неће дозволити да неко спута њихову личност, а ни од партнера не траже да се одрекну своје. Њихова тврдоглавост их тера да увек истерају ствари онако како они мисле да треба, а то је увек неодустајање од својих ставова.

Због свега овога, Биковима је јако тешко да пронађу сродну душу и праву љубав.

Фото: Профимедиа

 

2. Девица

Када су Девице у питању, ствари стоје слично као код Бикова, али на један другачији начин. Особе рођене у овом знаку су интелигентне, интересанте, шармантне и духовите и такође немају проблем са тим да увек привуку пажњу других.

Са друге стране, у потрази за сродном душом, Девице су спутане и својом природом, односно потребом за перфекцијом. Када особе у овом знаку започну љубавну везу, оне одмах имају план како да промене партнера, како би од њега добиле слику коју су замислиле. Наравно, то се у пракси увек покаже готово немогућом мисијом, па се веза распрши и брже него што је почела.

Девице имају изразиту потребу за заједништвом, па ће брже-боље потражити новог партнера, који ће бити нови кандидат за њихову сродну душу и праву љубав.

Фото: Профимедиа

 

3. Вага

За Ваге је карактеристично да су благе нарави, као и да су веома рационале особе, које нису превише захтевне у љубавним везама и које партнерима не стављају омчу око врата у смислу посесивног односа. Све ово би требало да значи да је њима релативно лако да пронађу партнера. И заиста, ни Вагама није тешко да отпочну нови љубавни однос. Међутим, он углавном буде краткорочан.

Главни кривац томе јесте њихова урођена неодлучост у стилу хамлетовске дилеме.

Ваге никад не знају шта хоће, шта желе, и напослетку - шта је то што их заиста чини срећнима. Особе у овом знаку су свесне да је ова особина њихова велика мана, али оне једносавно не умеју да је потисну. Њихова неодлучност се помеша и са мрзовољом, што партнер у вези наравно одмах осети, а врло брзо му и досади.

Како партнер у вези све више показује да се хлади од таквог односа, то Ваге постају све несносније, почињу да приговарају, имају потребну да све објасне, стално се жале да их партнер не разуме и да нема стрпљења да их саслуша.

А све време су и саме свесне да је истина сасвим другачија, односно да ни оне саме не знају шта желе и да је у томе највећи проблем. Уједно и препрека да пронађу сродну душу и праву љубав.

Фото: Профимедиа

 

4. Водолија

Овај хороскопски знак заљубљен је у саму љубав и идеју о њој. Они воле слободу изнад свега, а њихово стање духа и радозналост их увек терају на нова истраживања и упознавања људи. Иако воле да воле, и то сматрају смислом живиота, склонији су да воле цео свет, него једну особу.

Већина Водолија су сјајни партнери, али нису баш спремни да се обавежу на вечну љубав. Њима је од љубави важније пријатељство, па се неретко дешава да на крају дочекају старост  са женама или мушкарцима који су им целог  живота били пријатељи, некада чак и најбољи.

Водолију због њеног ин телекта и интересовања није лако пратити у животу, па ма како да су другима интересатни, често их избегавају за "сигурне" везе и љубав за цео живот. То ову децу Урана не секира, јер они могу да проведу живот тако што ће уместо једне особе волети цео свет.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".