Анастасија се сада преко Инстаграма први пут јавно обратила свима и објаснила како се осећа. Она је захвалила жирију који је стао на њену страну.

- Требало ми је два, три дана да се саберем и изнесем своје мишљење. Прво желим свима да се захвалим који ме подржавају. Хвала Саши Поповићу и продукцији, хвала Марији Шерифовић која је цар и стала је иза мене. Много ми је лепо било да радим и са Маријом, а и прошле године Јеленом Карлеушом. Хвала и Ђорђу Давиду и Бати Спасојевићу који ме савршено обукао - почела је Анастасија у "лајву" на Инстаграму, па наставила:

Фото: ТВ ПРВА принтскрин

 

 

- Сви који су ме подржали и који су рекли да ми је каријера угашена, желим да поручим да моја каријера тек почиње. Радим на великом пројекту, бићу звезда као што би требало да будем. Дужна сам да вам поклоним песму и емоцију, хвала свима на лепим коментарима. За јавне прозивке желим да поручим једно велико: "Брига ме." Мислим да је са овом темом завршено. Пружићу свој максимум и још свашта нешто. Саши сам захвална јер ми је пружио медијски простор.

Подсетимо, Бекута је прва почела да коментарише стајлинге две такмичарке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taasaa (@anastasija.icurup)

- Ово што ви радите, поготово ти Ђорђе што их тераш да се овако облаче. Ово је непримерно, дегутантно, одвратно и ја ћу се испровраћати сад - само је део онога што је рекла Бекута, а са њом се сагласио колега Драган Стојковић Босанац, док је Снежана Ђуришић такође додала да су се обукле вулгарно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".