Немања Гудељ је један од наших најуспешнијих фудбалера. Тренутно игра за шпанску Севиљу, а и на списку је Драгана Стојковића Пиксија за репрезентацију Србије.

Гудељ није скандал мајстор и љубитељ ноћног живота, али је раније био повезиван са поп звездом и Анастасијином колегиницом, а реч је о Сањи Вучић.

Фото: АТА имагес

 

Њих двоје су крили везу, а онда је пре неколико месеци потврдила да је реч о познатом фудбалском репрезентативцу Србије.

Фото: М. В.

 

Наш репрезентативац обожава тетовирање, те му је цело тело прекривено тетоважама. Последњу тетоважу је урадио баш у Севиљи, где тренутно игра за истоимени клуб - три крста на леђима.

Једна од првих тетоважа коју је урадио још у Холандији, био је портрет свог оца, прослављеног фудбалера Небојше Гудеља. Како је Немања својевремено изјавио, свака тетоважа на његовом телу има посебно значење.


Анастасијин дечко налази се у врху листе најплаћенијих српских фудбалера. Његова годишња плата у Севиљи је 5.650.000 евра.

 

Фото: М. В.

 

Подсетимо, Анастасија и Немања су месец дана у вези. Млада певачица је већ била код дечка у Шпанији, док је фудбалер Севиље два пута долазио у Београд код драге, али још није успео да упозна ташту Цецу Ражнатовић.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".