Певачица и њен супруг о црквеном венчању договорили су се са својим свештеником у Храму Светог Саве на Врачару, након чега ће весеље бити уприличено у једном престижном хотелу.


Позивнице на 500 адреса ускоро ће стићи њиховим гостима. Како сазнајемо, велика сала хотела биће украшена правим цвећем, и то од пода до плафона. Преовлађиваће бордо-златна комбинација боја.

Фото: Инстаграм принтскрин/ katarinagrujic.doll

 

Младенци су водили рачуна о сваком детаљу, па ће сви традиционални обичаји бити испоштовани. Музика је такође уговорена, а биће и трубача. Очекује се цела естрада, као и званице из света спорта и политике.

 - Једва чекам да направимо свадбу за наше пријатеље, јер смо општинско венчање уприличили у кругу породице прошле године. Како доликује, спремамо весеље које ће да траје три дана. Желели смо да наша ћерка, круна Маркове и моје љубави, буде део овог славља и да имамо једну лепу породичну успомену - рекла је Каћа.

Фото: АТА имагес

 

Након годину дана забављања и хармоничне везе, фудбалер је запросио певачицу почетком јуна прошле године. Уследило је грађанско венчање на салашу код Наташе Беквалац за најужи круг људи у августу, а о свадбеној церемонији ће се тек причати.

(Курир)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".