Водитељ Огњен Амиџић је пореклом је из Шапца, али мало ко зна да је у крвном сродству са једном популарном српском водитељком.

У питању је водитељка Александра Јефтановић, а њих двоје су чак стајали раме уз раме током трајања ријалитија "Фарма".

Фото: В. Данилов

 

 

- Ми смо у почетку имали супер комуникацију, мој деда је заправо настао у симбиози Јефтановића и Симића, а задржао презиме Амиџић. Моја прабаба је Јефтановић - испричао је својевремено Огњен.

Он је додао да је баш Александра заслужна за његов долазак на телевизију.

- Виђали смо се на неким снимањима. Ја сам захваљујући њој дошао на телевизију на којој сад радим, јер је она знала за неке моје идеје - рекао је једном приликом Амиџић у "Премијери".

Фото: Н. Скендерија

 

 

Водитељка Александра Јефтановић вратила се на мале екране, али иако је дуго није било у јавности, никако није била заборављена. За све ово време, она није много експонирала свој приватни живот.

Са супругом Александром Швраком има сина Алексу и ћерку Ану и, док се са децом релативно често фотографише за друштвене мреже, супруга ретко показује.

Прво дете је са Александром добила у 39. години, а, како каже, то је једино тада могло да се деси.

- Ја сам имала довољно година и да нисам добила дете са Сашом - никад га не бих добила. Прави муж мора да буде домаћин, а то се види у томе какав је са својом породицом - рекла је Александра у емисији "Магазин Ин".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".