Са њим су то вече, у близини музеја, били његови другови и колеге, тиктокер Михаел Ибрановић Михалхере из Хрватске, јутјубер Милош Шарић Шарке и син Микија Пањковића, јутјубер и фризер Војислав Пањковић, сазнаје Курир.

Њих су, за сада непознати мушкарци вербално напали, а потом и физички насрнули на најпопуларнијег тиктокера у Србији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrija lagan sam (@wajwai)

Како сазнајемо, једино је Вајваи добио батине, али није познато због чега. Познато је само да су то вече с њим у друштву били и његови пријатељи, Шарки, Михаелхере и Војислав Пањковић.

Детаљи бруталног пребијања забележени су и мобилним телефонима, па тако постоје и снимци и слике овог непријатног догађаја.

Контактирали смо Вајваија, који је најпре негирао да се инцидент догодио. Међутим, када смо му саопштили да постоји видео запис, признао је да су доживели непријатност, али није желео много да прича.

- Ништа се није десило. Немам никаквих повреда, ни ја, ни пријатељи. Не знам зашто су нас напали. Не бих да причам о томе, волео бих да се снимци не објављују - рекао је Андрија.

Wајwаи је популарност стекао снимајући видее за Тикток, где има преко 700 хиљада пратилаца.

Иначе, његов друг Михаелхере из Хрватске, постао је популаран у Србији након што је објавио снимак на коме носи традиционалну српску шајкачу док пева стихове песме "Певај Србијо" од Баје Малог Книнџе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrija lagan sam (@wajwai)

Тиктокер је запевао, а у једном моменту је и показао три прста, што је традиционални српски поздрав. За све то време, тиктокер је имао и велики осмех на лицу, а у позадини су ишли стихови "Певај Србијо, земљо јунака/Певај Србијо, земљо битака".

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".